Beste elektrische motor kind 8 jaar

elektrische motor kind 8 jaar

Kinderen zijn over de algemeen erg geïnteresseerd in snelheid van elektrische motor kind 8 jaar. Het is erg dan ook niets verwonderlijk dat kinderfietsen veel nieuwsgierigheid aangaande je kleintje willen opwekken. Vooral de feit dat zij op de motor sneller kunnen vervolgens te voet of op de fiets maakt deze voertuigen aantrekkelijk.

Dit speelgoed op wielen motiveert je kind om op avontuur erbij gaan. Maar maak je geen zorgen, fabrikanten van kindermotorfietsen weten dat de veiligheid van kroost belangrijk is. Wanneer je overweegt beslist kindermotorfiets te afnemen, is het vitaal om een ​​model te kiezen datgene past bij de leeftijd en uitnodigen van je kind. In deze shopgids vind je allemaal informatie en adviezen die je bijstaan bij het treffen van de voornaamst geschikte kindermotorfiets.
Daarginds zijn 2 type motoren voor kroost: loopmotoren en elektromotoren. In het belangrijkste type zijn de voeten van de baby verantwoordelijk aan de beweging met het apparaat. Bij het tweede type rijdt het voertuig op batterijen.
Afhankelijk van het model kunnen kinderen vanaf ongeveer 1 tijdsperiode hun eerste motorfiets gebruiken.
Als jouw aan het zoeken bent volgens een kindermotorfiets, is het belangrijk om te letten met factoren als u design en u comfort van de motor. Alleen zo kun je de beste kinderfiets selecteren voor je zoon of dochter.

India eFTR Jr

eFTR Jr wordt aanbevolen vanaf de leeftijd van 8 jaar. U is een 36 volt elektrische motorfiets met een gashendel, basisvering aan beide uiteinden, goede schijfremmen en een omvangrijke FTR-achtige tank en staartlichaam. De accubak heeft een vorm als een obscure motor. Het ziet er zelfs uit als een parallelle tweeling in aanleiding van de Vtwin van India. Daar zijn ook enkele hooggeplaatste nep plastic geweeruitlaten.

De Indian geeft geen cijfers over het reeks pk’s, maar zegt dat hij dezelfde stevige 15 mph kan halen in de high-power-modus en 10 mph in de low-power-modus. De batterij gaat ongeveer 65 minuten mee met hoog vermogen en ongeveer 140 minuten op laag vermogen.

Er is dezelfde gewichtslimiet van 79 kg. Dit moet voorkomen dat oudere kinderen in u zadel gaan zitten. Niet dat iemand in de geschiedenis ooit de aanbevolen gewichtslimiet op dezelfde motorfiets heeft gevolgd… de eFTR Jr is nu verkrijgbaar voor 650 euro. Hij is iets duurder dan dezelfde Harley loopfiets, echter de Indiaan voelt meer als dezelfde motorfiets, hij heeft dubbele vering met de motor waar Harley echt stijf en veel sneller is.

Hoeveel kost een crossmotor voor kinderen gemiddeld?

kosten elektrische crossmotor kind 8 jaar

Crossfietsen, en elektrische motor kind 8 jaar in het bijzonder, zijn over het algemeen een goede prijs. Daarom kan het in dit segment geen kwaad om een ​​motorfiets te kopen die nog maar een paar jaar oud is. Lees mijn tips voor het kopen van een gebruikte crossmotor om erachter te komen waar je op moet letten!

Tenzij je een krachtige KTM of andere racefiets via marktplaats koopt, zou ik niet aanraden om meer dan 1000 euro uit te geven aan een gebruikte 50cc crossmotor.

  • vanaf 8 jaar – van 600 tot 850 euro
  • van 5 tot 8 jaar – van 750 tot 900 euro
  • van 3 tot 5 jaar – van 850 tot 1000 euro
  • van 1 tot 2 jaar – van 1000 tot 1100 euro

Hierboven geef ik een indicatie van het bedrag dat u kunt verwachten aan een crossmotor voor uw zoon of dochter. Dit geldt voor de meeste grote merken. Als je goed kunt onderhandelen, weet ik zeker dat je een duidelijkere overeenkomst kunt vinden, bijvoorbeeld op marktplaats.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related